Reclamatie Admin cu alt nume pe server.

Locked
User avatar
grizzLY
Member
Member
Posts: 9
Joined: Wed Jul 04, 2018 3:27 pm

Reclamatie Admin cu alt nume pe server.

Post by grizzLY » Sat Sep 08, 2018 7:08 pm

Nick in joc: nohandz # DanT3F00.

Nick-ul adminului pe care-l reclami: Nu stiu exact cine a fost, probabil TeG, Monster sau Alexander.

Data(ziua/ora/minutul-aprox.): 08.09.2018 / 21:00

Durata banarii (daca este cazul) : 999min

Motivul: Asta ma intreb si eu. Vreau sa vad jignirile adresate adminilor PREZENTI pe server. ( »Aveti admin, jucati cu el, nu cu alte nume. [ scoaterea accesului ] ). Sau macar jignirile adresate unui jucator, iar in urma acestora, sa iau un avertisment, gag, kick sau alte nebunii. Scrie acolo no rules. Pai dragule admin undercover ( care cred ca esti TB strafe machine sau ceva de genu, astept un demo unde arati cum eu am jucat no rules, si unde si tu ai jucat no rules EXACT cand ai intrat pe server. Se poate verifica consola, a recunoscut de buna voie si nesilita de nimeni, dovada mai jos :) )

Dovezi: https://imgur.com/a/dA9j5Ea

In cazul in care, se adevereste ca tbb strafe machine e un admin undercover, hai sa ne uitam ce i-am zis eu si ce mi-a zis el : https://imgur.com/a/2azbxWI

A 2 a poza este prima, deci eu am inceput, adresandu-ma la adresa lui cum se vede in poza. Nu fara motiv ca nu am innebunit de tot inca. A intrat pe server, a inceput cu run-ul ( am facut si eu cat follow am putut, dar inconjura mapa de 10 ori si mna, tot te pierzi la un moment dat ). Acel baiat sk3rr il incuraja, iar copiii ce sa faca ? Ce li se zice. In prima poza si in a 3 a se vede cum are un limbaj mai bogat decat al meu si da dovada de un om matur, deloc frustrat, la casa lui, plecat in strainatate. Tot in a 3 a poza se vede cum recunoaste singurica fapta ei.

Astept dovezile, frustrata mica. :)

Locked

Return to “Admin”